Sleepers.net start met omgekeerde veiling voor iPhone-ontwikkelaars

Sleepers.net is begonnen met een nieuwe dienst. iPhone-ontwikkelaars kunnen daarbij via een omgekeerde veiling bieden op opdrachten.

iphone sdkSleepers.net is een bekende naam voor iPhone-oudgedienden. Het was een paar maanden de hostingdienst van BigBoss, die later met ruzie afscheid nam. Sindsdien probeerde Sleepers.net met een eigen repo weer wat voet aan de grond te krijgen in de jailbreakcommunity. Dat lijkt niet echt te lukken, maar misschien gaat de nieuwe dienst die ze deze week lanceren wél succes opleveren.

Ze zijn een bemiddelingsdienst begonnen voor iPhone-ontwikkelaars en mensen die een applicatie willen laten ontwikkelen. Via een omgekeerd biedsysteem kunnen mensen een ontwikkelopdracht uitbesteden. Dat wil zeggen: je begint met de hoogste prijs en de eerste ontwikkelaar die ‘toehapt’ krijgt de opdracht.

Alle ontwikkelaars die deel uitmaken van het Sleepers-netwerk krijgen een waarschuwing zodra er een nieuwe opdracht binnenkomt. Ze kunnen daarna bieden. Geïnteresseerden kunnen zich registreren als Application Seeker. Het bedrijf achter Sleepers.net, Weatherby Technologies, denkt dat ze met deze dienst “the secret to a more productive workforce, by maximizing your existing resources and minimizing stress” in handen hebben.

Meer informatie: Sleepers.net
Inschrijven: ontwikkelaars en applicatiezoekers
Foto: CC Flickr Neven Mrgan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2009, 21:32
Categorie Apps
Onderwerpen bigboss, ontwikkelaars, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.