Slechte parodie: iPoor, de echte iPhone-killer

De iPoor is volgens Walt Moseberg van de Wallet Street Journal de echte iPhone-killer. In werkelijkheid blijkt het om een initiatief te gaan, om aandacht te vragen voor armoede.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPoorWat doe je als je met een serie overjarige speelgoedtelefoons bent blijven zitten? Een model met uittrekbare antenne, veel te klein monochroomschermpje en maar zes knoppen? Als je gevoel voor publiciteit hebt maak je er een grap van en lanceer je de iPoor, de echte iPhone-killer. Walt Moseberg van de Wallet Street Journal is enthousiast.

De iPoor wordt gemaakt onder leiding van CEO Steve Nojobs, die zowaar een eigen weblog heeft. Maar na een paar minuten op de website rondgehangen te hebben, worden de grappen een beetje flauw. Gelukkig blijkt het allemaal een grap te zijn: de iPoor wordt gemaakt door V-tech en wordt op dit moment op Amazon verkocht voor $9. Steve Nojobs gebruikt het om aandacht te vragen voor non-profit-organisaties die armoede bestrijden. Dus: koop geen iPhone, want dat oude mobieltje doet het nog uitstekend. Doneer de $499 of $599 die je zou uitgeven gewoon aan een goed doel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:38
Categorie Achtergrond
Onderwerp parodie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.