Send to Gallery

Nieuwe uploadfunctie verschijnt spontaan op iPhone

De nieuwe functie 'Send to Web Gallery' verschijnt zomaar op de iPhones van diverse mensen. Maar om het ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken heb je een Mac, .Mac en iLife '08 nodig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De kaboutertjes zijn weer actief! Verschillende mensen hebben gemerkt dat er opeens een extra functie in de foto-applicatie op de iPhone zit: “Send to Web Gallery“. Die zat er gisteren nog niet in… Maar je hebt er weinig aan als niet aan drie voorwaarden is voldaan: het bezit van een Mac, een abonnement op .Mac en de nieuwe iLife ’08.

Send to GalleryMaar hoe komt die extra optie ‘Send to Web Gallery’ zomaar op de iPhone terecht? Het lijkt een over-the-air-update waarvoor geen synchronisatie met de computer nodig is. Geen handmatige download dus; het is er zomaar. Hoewel, op de toestellen van mensen die geen AT&T-simcard gebruiken zal de update niet worden doorgevoerd. Mensen die de extra optie al wel in iPhone Photo zagen verschijnen, geven aan dat je bij het aanklikken meteen wordt doorgestuurd naar een pagina waarop je je .Mac-gegevens moet invullen.

iLounge was aanwezig op de persconferentie en ging met het hele pretpakket naar huis (iWork, iLife, .Mac en misschien zelfs een nieuwe iMac?). Zij hebben de online fotogalerij en het publiceren vanaf de iPhone alvast uitgeprobeerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2014, 21:32
Categorie iOS
Onderwerpen fotografie, uploaden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.