Skype voor iPhone heeft weer ‘voicemails’

De fouten uit Skype 5.0 voor iPhone worden steeds meer rechtgezet. In Skype 5.2 voor iPhone kan je weer spraakberichten beluisteren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Skype 5.2 heeft weer vociemails iPhoneDe recent uitgebrachte grote update naar Skype 5.0 haalde allerlei handige functies uit de applicatie, maar het lijkt erop dat eigenaar Microsoft vastberaden is ze een voor een opnieuw in te voeren. Versie 5.2 brengt nu de ‘voicemail’ functie van Skype terug. Ingesproken berichten verschijnen weer in de chatweergave met iemand en zijn meteen te beluisteren. Ook kan je weer profielen van anderen bekijken.


Je bekijkt profielen van anderen door in de personenlijst op iemand te drukken. Daarna kan je via het …- menu iemands profiel bekijken. Daar zie je iemands laatste statusupdate, Skypenaam, verjaardag en locatie. De meestgebruikte personen van een contact zijn niet heringevoerd. Profielinformatie kan nog makkelijker worden opgevraagd vanuit een chat. Daarvoor volstaat een stuk op iemands naam in de bovenbalk.

Een derde punt dat is verholpen is dat je nu extra mensen kan uitnodigen voor je individuele chat of groep. Dat is mogelijk onder de drie stippen-knop rechtsboven, waar je hem zou verwachten. De rechtgezette punten werden als grote missers van Skype 5.0 aangewezen door ons en lezers van iCulture. In een vorige update werden andere problemen al verholpen, zoals het niet kunnen verwijderen van chats.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 juli 2014 om 10:20
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.