SKRWT 4+

Mathaeus Jagielski

Ontworpen voor iPad

    • € 1,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

„Beste Apps 2014“ - De App Store
„10 Beste Fotografie Apps“ - De Guardian UK
„Laat Je iPhone foto’s er Professioneel Uitzien Met SKRWT”- AppAdvice
„SKRWT is Datgene dat Je Nog Nodig Hebt voor iPhone Fotoperfectie”- Paste Magazine
„10 iPhone Apps Die Wonderen Doen Voor je Fotografie” - Business Insider
„7 Must-Have Apps voor Drone Piloten“ - fromwhereidrone.com
„5 Niet te Missen iPhone Apps…“ - Time.com

-

SKRWT (App Store's "Beste Apps 2014") is de meest krachtige perspectief- en lenscorrectie tool die er is. Het is gemaakt om je te helpen snel de beste smartphone foto’s te maken en v1.5 van SKRWT is nu beter dan ooit. Met een groot aantal ongeëvenaarde features en inspirerende in-app extensies MRRW en 4PNTS, is deze goede app de bewerkingstool voor geavanceerde fotografie enthousiastelingen zoals jij. Leve de symmetrie!

#SKRWT #MRRW #4PNTS

-

SKRWT

Zeg maar dag tegen de conversielijnen: SKRWT is de perspectief- en lenscorrectie app die overal voor te gebruiken is en ideaal voor mensen die houden van symmetrie. Corrigeer horizontale en verticale lijnen en lens vertekeningen voor foto’s die met adapters gemaakt zijn, DSLRs met een GoPro of drone camera. Met de unieke volledige auto-cropfunctie en de duidelijke intuïtieve gebruikersinterface is SKRWT de missende link in high-end smartphone fotografie. Als je dol bent op kwaliteit en symmetrie is SKRWT het helemaal.

-

4PNTS

Met 4PNTS, hebben de goede mensen bij SKRWT de perspectief correctie werking eens goed bekeken en een nieuwe must-have extensie in elkaar gezet. Een directe benadering voor professionele fototransformatie: met 4PNTS kun je handmatig een of meer hoeken van je afbeelding bewerken waardoor perspectief correctie een volledig intuïtief bewerkproces wordt. De 4-punts-perspectieftool is verkrijgbaar als aankoop in de app waardoor je je foto’s artistiek kunt transformeren, vervormen en verbeteren binnen SKRWT. Jouw eigen werk, jouw creativiteit, jouw kans.

-

MRRW

SKRWT presenteert vier spiegeleffecten met grote precisie in deze ongeëvenaarde spiegeltool voor je smartphone. Met een frisse blik op creatieve afbeeldingbewerking laat MRRW je de verborgen symmetrie in je beste foto’s zien en helpt je nieuwe creatieve en artistieke vrijheden te leren kennen. Ontdek nieuwe compositiemogelijkheden en maak gebruik van perspectiefcorrectie en auto cropping in SKRWT kwaliteit. Hier komt een oneindige stroom aan mrrwgrams!

-

instagram.com/doyouskrwt
facebook.com/skrwtapp
twitter.com/doyouskrwt
hello@skrwt.com

-

#SKRWT #DOYOUSKRWT #ALLHAILSYMMETRY

Nieuw

Versie 1.5

Hallo en welkom terug bij SKRWT v1.5!

Deze is voor u - we brengen eindelijk een update uit die alle problemen oplost - SKRWT v1.5 zou nu weer soepel moeten draaien op uw apparaten. We willen ons verontschuldigen voor het feit dat we u zo lang hebben laten wachten. We zijn er weer mee bezig en hopen dat het u bevalt wat we met v1.5 hebben gedaan:

- Bugs en grote verbeteringen aan de achterkant verholpen
- Alle in-app aankopen verwijderd en GRATIS gemaakt.
- Een volledige herinrichting van de telefoon

Ja, SKRWT v1.5 heeft een nieuwe en moderne look + feel! Daarnaast hebben we de in-app aankopen verwijderd zodat MRRW & 4PNTS nu gratis zijn en deel uitmaken van de hele SKRWT ervaring.

Bedankt voor het blijven hangen! Als de update je bevalt, overweeg dan om het een waardering te geven - dit helpt eigenlijk veel en laat het ons weten als je nog steeds problemen, opmerkingen of ideeën hebt!

Blijf veilig en blijf gezond!

Liefde & Symmetrie
SKRWT

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
57 beoordelingen

57 beoordelingen

paulbijen ,

Works fine, but...

So far so good, but updating the app so it would support the new screen layouts of devices like the iPhone X, XR and others is recommended!!!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hey hey paulbijen with our newest update SKRWT v1.5 we have added full X-Screen compatibility ((: the app looks and feels better than ever! Please update it on your App Store and let us know how you like it by maybe bumping up that rating a little (; Love & Symmetry!

MarianneVK ,

Opslaan lukt niet

Het is een fijne app en doet wat hij niet doen, maar of ik het nou probeer met ‘bewaar afbeelding’ of ‘bewaar in bestanden’ , ik krijg de gewijzigde foto niet bewaard…
Het zou heel fijn zijn als daar een oplossing voor kwam. Dan is het super!!

Bartlup ,

Voegt weinig toe

Heeft niets dat andere bewerkingsapps niet hebben.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo Bartlup en bedankt voor je feedback! Ik ben hier met goed nieuws en het spijt ons dat het zo lang duurde! SKRWT heeft een kleine update gekregen en is nu op versie 1.5! We hebben alle vorige bugs opgelost, een mooi nieuw ontwerp toegevoegd en u krijgt MRRW + 4PNTS niet GRATIS en niet bij in-app-aankopen zoals het vroeger was (: hoop dat we uw vertrouwen terug kunnen winnen met deze versie en als u het leuk vindt zouden we een 5* rating erg op prijs stellen! Dit zou dit project heel erg helpen (:: Liefde en Symmetrie!

App-privacy

De ontwikkelaar, Mathaeus Jagielski, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Mextures
Foto en video
Distressed FX
Foto en video
Even Longer
Foto en video
TinType by Hipstamatic
Foto en video
Hipstamatic Classic
Foto en video
Slow Shutter Cam
Foto en video