Motion: bewegende app-iconen op het beginscherm van je iPhone (jailbreak)

Motion is een jailbreaktweak die ervoor zorgt dat de app-iconen op je beginscherm op een bepaalde manier bewegen. Vanuit de tweak is er keuze uit een achttal animaties, die ieder apart of tegelijk te gebruiken zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Motion jailbreakHoewel er een flink aantal apps in de App Store te vinden zijn, is het niet mogelijk om hiermee het beginscherm van je iPhone radicaal aan te passen. Gelukkig zijn er jailbreaktweaks zoals Motion, die het mogelijk maken om dit alsnog te doen. Met deze tweak kun je de iconen van je iPhone op verschillende manieren laten bewegen.

Motion voegt in het instellingenscherm van je iPhone een nieuwe pagina toe, waar een achttal schakelaars te vinden zijn: Rotation, Scaling, Skew, Flip, Jump, Transparency, Vertical wave en Horizontal wave. Ieder van deze activeert een andere animatie voor de iconen op je beginscherm. Zet je er meerdere tegelijkertijd aan, dan dan worden de animaties bij verschillende iconen om de beurt gebruikt. Schakel je de Simultaneous-optie in, dan worden de gekozen bewegingen simultaan op één icoon toegepast.

Een praktisch nut lijkt Motion niet met zich mee te dragen; het is bijvoorbeeld niet mogelijk om een specifiek, belangrijk icoon te laten bewegen, om zo je aandacht te grijpen. De tweak lijkt vooral te dienen om het beginscherm van je iPhone wat op te fleuren. Of een bewegende serie pictogrammen dat ook echt doet of je juist onnodig afleidt mag je zelf bepalen.

Motion is voor $0,99 beschikbaar via de repository van BigBoss.

Bron: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:33
Categorie Jailbreak
Onderwerpen homescreen, jailbreak, springboard, startscherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.