Masks maakt instellen van de vorm van icoontjes mogelijk (jailbreak)

Masks is een nieuwe tweak in de Cydia Store waarmee je de vorm van icoontjes op SpringBoard aan kunt passen. Standaard kun je kiezen tussen meer dan 40 voorgevormde maskers (masks) voor je icoontjes.

MasksDe ontwikkelaar Elias Limneos heeft een nieuwe tweak uitgebracht in de Cydia Store waarmee je de vorm van icoontjes op SpringBoard aan kunt passen. Standaard kun je kiezen tussen meer dan 40 voorgevormde maskers (masks) voor je icoontjes, maar je kunt deze natuurlijk ook zelf besluiten te maken. De tweak is zo in te stellen dat je de gekozen vorm kunt gebruiken voor alle icoontjes, willekeurige icoontjes of de icoontjes van jouw keuze. Naast de functionaliteit om icoontjes aan te passen is het ook mogelijk om de achtergrond met behulp van Masks aan te passen. De tweak is geschikt voor gebruik op de iPhone, iPod touch en iPad.

Het is met Masks ook mogelijk om de gekozen maskers gespiegeld (inverted) toe te passen. De tweak werkt op basis van een eenvoudig wit icoon met daarop een zwarte vorm. Gebruikers kunnen daarom ook zelf maskers toevoegen met behulp van een wit plaatje ter grootte van een standaard icoon met daarop een zelf gekozen zwarte vorm (meer specifieke instructies kun je vinden in de bijbehorende readme). Om gebruik te maken van Masks heb je tenminste iOS 4.0 nodig. Na de installatie van Masks zal er geen nieuw icoontje op SpringBoard verschijnen. Je kunt de tweak instellen met behulp van het menu Instellingen.

Masks is voor $1,99 beschikbaar via de repository van BigBoss. De readme van Masks is na installatie te vinden in de directory /var/mobile/Library/Masks/readme.txt

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2011, 17:55
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, springboard, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.