Sense+ is een iPhone-dock met rookmelder

Via Indiegogo kun je de Sense+ bestellen, een iPhone-dock met rookmelder en koolmonoxide-detector. Bedoeld voor op je nachtkastje, voor mensen die graag in bed roken.

Sense met ipadRookmelders hangen meestal aan het plafond, maar echt mooi is dat niet en in een huurhuis wil je misschien niet teveel gaan klussen. Daarom is er nu de Sense+, een combinatie van twee apparaten die je toch al nodig had: een rookmelder en een iPhone-dock. Vooral handig op het nachtkastje, als je de neiging hebt om wel eens in bed te roken. Er zit een gewone rookmelder en een koolmonoxide-detector in, die op twee manieren waarschuwen: er klinkt een alarmsignaal en een bijbehorende app gaat voorgeprogrammeerde telefoonnummers bellen. De Sense+ wordt in november uitgeleverd aan kopers, net op het moment dat je je gaskacheltje weer in werking stelt.

De Sense+ (of SensePlus) kost $59 voor de meest eenvoudige uitvoering, maar dan krijg je alleen een dock waarmee je kunt synchroniseren. Sensoren zitten er niet in. Voor de volledig functionerende dock met rook- en koolmonoxidemelder betaal je $79 plus $20 verzendkosten. Het team achter de Sense+ kwam op het idee nadat ze in de media hadden gehoord over de hoeveelheid ongevallen en sterfgevallen door brand en de gassen die daarbij vrijkomen. Bij het ontwerp van de dock is nagedacht over toekomstige upgrades. Het is nu al mogelijk om een iPad en allerlei andere tablets en smartphones aan te sluiten op de dock via een usb-poort aan de achterkant, zoals op de foto bovenaan dit artikel te zien is. Later zal de Sense+ ook worden aangepast voor Android- en Windows-smartphones.

Senseplus iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2013, 21:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen alarm, rookmelder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.