RGB Express featured

Puzzelgame RGB Express is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het puzzelspel RGB Express uitgeroepen tot gratis App van de Week. In de game moet je de routes van vrachtwagens zo efficiënt mogelijk uitstippelen.

RGB ExpressWe hebben er weer een gratis game bij: Apple heeft het spelletje RGB Express namelijk uitgeroepen tot gratis App van de Week. In RGB Express moet je de routes van drie vrachtwagens uitstippelen, zodat ze alledrie zo snel mogelijk op hun bestemming komen zonder te botsen.

Je bepaalt de route voor je vrachtwagens door lijnen op het scherm te tekenen, waarna je afspeelknop drukt om te zien hoe ze rijden. Tijdens de rit moet je de juist gekleurde vracht oppikken en meteen doorrijden naar je bestemming. Je begint eerst met één vrachtwagen, maar naarmate je langer speelt neemt het aantal toe tot drie. Hierdoor rammen de wagens makkelijker tegen elkaar op als je een verkeerde route uitstippelt. Je moet dus goed nadenken over je route. Omdat je de game op ieder moment kunt pauzeren, heb je hier ook de tijd voor.

https://www.youtube.com/watch?v=niOYk-s97ns

RGB Express is verrassend snel Apple’s App van de Week geworden. De game staat namelijk pas sinds eind september in de App Store. Je kon hem dus nog maar een maand downloaden voor de gebruikelijke prijs van €2,69. Je downloadt het spel in elk geval tot en met donderdag 30 oktober gratis uit de App Store – in de nacht van donderdag op vrijdag kiest Apple een nieuwe gratis app. Bedenk overigens wel: RGB Express is tijdelijk gratis, maar bevat nog steeds in-app aankopen waarmee je sneller nieuwe levels kunt spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2014, 9:47
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.