Radiul: papierhouder voor bovenop de iPad

De Radiul is een accessoire dat je bovenop je iPad plakt. Vervolgens kun je makkelijk een papier bovenop je iPad zetten, die je makkelijk kunt overschrijven.

RadiulHoewel het maken van aantekeningen al aardig vaak digitaal kan, komt het nog geregeld voor dat je een stuk papier te zien krijgt waar je dingen van moet overschrijven. De Radiul is een speciaal iPad-accessoire die dit een stuk makkelijker maakt. Door een papier op je iPad in de Radiul te steken, blijft hij boven je iPad staan terwijl je aan het werk bent. Hierdoor zitten het papier en het iPad-scherm vlak naast elkaar.

Omdat de Radiul is gebogen, blijft een ingestoken papier rechtop staan. Het accessoire wordt op zijn plek gehouden met kleine zuignapjes, waardoor je hem ook weer van je iPad kunt verwijderen. Omdat hij alleen op de bovenkant zit bevestigd, kun je nog steeds bijvoorbeeld een Smart Cover gebruiken om de iPad licht gebogen neer te zetten.

De makers van de Radiul proberen op het moment geld in te zamelen via Kickstarter. Door minstens 75 dollar te doneren ben je er van verzekerd dat je een Radiul krijgt toegestuurd wanneer het project is afgerond. Ben je er vroeg bij, dan kun je een Radiul bemachtigen voor een donatie van 60 of 70 dollar. Weet het project zijn beoogde minimumbedrag van 14.000 dollar niet in te zamelen, dan wordt er geen geld van je creditcard afgeschreven. Het is ook nog de vraag of de Radiul een succes zal zijn: er moet binnen 10 dagen nog zo’n 11.000 dollar worden ingezameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2012, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.