Rabobank iPhone-app laat je binnenkort zelf je pas blokkeren

Rabo Bankieren voor iPhone en iPad laat je binnenkort je pinpas blokkeren vanuit de app. Vanaf 1 februari kan je alleen met IBAN betalen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Rabo Bankieren Rabobank app iPhone iPadDe iPhone- en iPad-app Rabo Bankieren is voorzien van een aankondigende update. De Rabobank voert in de update van de applicatie nog niet meteen wijzigingen door, maar kondigt wel twee veranderingen aan die softlaunch, dus ongemerkt, geïntroduceerd zullen worden. De update zorgt er ook voor dat je na 1 februari nog steeds kan betalen via oude, korte rekeningnummers. De bank zet de rekeningnummers nog voor je om tot 1 augustus dit jaar.

De andere vernieuwing die wordt ingevoerd, is dat je je pinpas kan laten blokkeren vanuit de applicatie. Het is nog niet bekend wanneer die mogelijkheid voor iedereen beschikbaar is: de Rabobank geeft althans geen datum aan. Niet in de omschrijving van de update in de App Store en niet in het introscherm dat je leest als je de bijgewerkte app opent. Wel publiceert de Rabobank tegen die tijd een in de app leesbaar nieuwsbericht met de bekendmaking ervan.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:03
Categorie Uncategorized
Onderwerpen mobiel betalen, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.