Raamwerk in Apple iPad heeft ruimte voor camera

Het interne raamwerk van de Apple iPad lijkt een ruimte voor een iSight-camera te bevatten. Mission Repair concludeert dat op basis van onderdelen.

apple ipad frameVolgens reparatiedienst Mission Repair heeft de Apple iPad ruimte voor een iSight-camera aan de binnenkant. De reparatiedienst kreeg iPad-onderdelen in handen, buiten de officiële kanalen om en concludeert dat het raamwerk binnenin de iPad lijkt op die van de MacBook. Daarin is bovenin een opening gemaakt voor de iSight-webcam.

De situatie lijkt nu een beetje te vergelijken met de derde generatie iPod touch: daarover gingen ook geruchten dat er een camera in zou zitten. Uiteindelijk ontbrak de camera toen de iPod touch op de markt verscheen, maar uit de interne componenten bleek wel dat er ruimte was gemaakt.

Er ging toen het verhaal dat Apple niet tevreden was met de kwaliteit van de camera’s die ze wilden inkopen. Op het laatste moment werd de camera afgelast. Bij de iPad zou hetzelfde kunnen spelen. Ook mogelijk is dat Apple nog een aantal iPad-functies achter de hand houdt en dat de iPad die Steve Jobs tijdens de keynote van afgelopen woensdag liet zien inderdaad een camera bevatte.

Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2010, 9:14
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.