PwnageTool 2.0.2 over een paar uur beschikbaar

Over een paar uur komt het Pwnage Tool 2.0.2 beschikbaar, met daarin onder andere een nieuwe versie van Cydia. Installer zit er helaas nog niet in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Handleiding Pwnage 2.0Het iPhone Dev Team kondigt aan dat PwnageTool 2.0.2 de laatste checks en controles ondergaat en binnen een paar uur beschikbaar zal komen. Het zal beschikbaar worden gesteld via de PwnageTool software-updater maar er zullen ook links voor directe downloads beschikbaar zijn. PwnageTool 2.0.2 bevat een nieuwe versie van Cydia, met een aantal bugfixes en andere verbeteringen. Installer 4.0 zit er helaas nog niet in.

Het iPhone Dev Team raadt aan om updates van de iPhone 3G alleen uit te voeren via PwnageTool 2.0.2, als je in de toekomst nog van plan bent om een unlock uit te voeren.

Mocht je vandaag vastzitten op je werk: plan de lunchpauze wat later in of neem een middag vrij zodat je tijd hebt voor de andere uitdaging die iPhone Dev Team stelt: maak een audio-opname zodat het Dev Team weet hoe in verschillende landen PwnageTool, Pwnage en Cydia worden uitgesproken.

Meer info: iPhone Dev Blog

Met dank aan Laurens voor de snelle nieuwssubmit!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:53
Categorie Jailbreak
Onderwerp pwnage tool

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.