Provider Mobile Vikings deze maand beschikbaar in Nederland

De Belgische operator Mobile Vikings zal in december ook beschikbaar zijn in Nederland.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mobile VikingsDe Belgische provider Mobile Vikings zal deze maand ook beschikbaar zijn in Nederland. Hiervoor zal er gebruik worden gemaakt van het mobiele netwerk van KPN. Mobile Vikings is van oorsprong een Belgische virtuele provider die zich vooral richt op prepaid en klanten databundels en sms’jes laat opwaarderen. In Nederland zal Mobile Vikings voor 25 of 40 euro aan klanten 1,5GB data en 500 sms-berichten geven. De precieze tarieven zijn nog niet bekend. De bedragen komen wel iets hoger te liggen dan in België. Daar krijgen klanten voor soortgelijke bedragen 2GB data en 1.000 sms’jes.

Mobile Vikings leek al langer van plan te zijn om uit te breiden naar het buitenland. Dat er is gekozen voor Nederland is niet heel raar: in België maakt Mobile Vikings gebruik van het mobiele netwerk van KPN, dat daar onder de naam Base opereert. Hans Similon van Mobile Vikings vertelt aan De Standaard dat KPN in Nederland het snelst met ze mee wilde denken.

Mobile Vikings heeft in België een marktaandeel van twee procent, een percentage dat ze in Nederland ook ambiëren. Wanneer de provider precies van start gaat is nog niet bekend. Wel stelt de provider dat we pas in de tweede helft van december iets kunnen verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2012, 13:48
Categorie Providers
Onderwerpen base, mobile vikings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.