‘Productie saffierscherm iPhone 6 op volle toeren in tweede helft 2014’

De productie van saffierschermen voor de iPhone 6 loopt op volle toeren in de tweede helft van 2014, aldus fabrikant GT Advanced.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Saffierglas spotlightDe saffierfabriek van GT Advanced Technologie verwacht in de tweede helft van 2014 meer omzet, zodra de productie van saffierschermen voor Apple op volle toeren draait. Dit vertelde GT Advanced vandaag tijdens de presentatie van zijn kwartaalcijfers. De genoemde jaarhelft wijst er op dat Apple waarschijnlijk zijn jaarlijkse traditie in stand zal houden, door de iPhone 6 pas in de tweede helft van het jaar te introduceren.

Dit is bovendien de zoveelste keer dat GT Advanced naar Apple wijst als cliënt. GT Advanced maakte ondermeer het volgende statement:

Onze bezigheden voor het leveren van saffier voor Apple verlopen voorspoedig en we verwachten binnenkort onze fabriek en het personeel in Arizona uit te breiden. We zijn erg bij met Apple als saffierklant, en dat we in een positie zitten van waaruit we onze expertise kunnen beoefenen.

Eind januari kwam ook al aan het licht dat GT Advanced met Apple werkt aan saffieren onderdelen voor een belangrijk component. Nader onderzoek onthulde uiteindelijk dat het het waarschijnlijk stevige schermen voor de iPhone betreft. In een uitgebreid artikel hebben we de mogelijkheden van een iPhone met saffierscherm al besproken. Onderstaande video laat zien hoe krasbestendig een saffierscherm is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2014, 18:28
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 6, saffierglas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.