Printer Pro app

Printer Pro is Apple’s gratis App van de Week

Ook als je printer geen AirPlay ondersteuning heeft, kun je met Printer Pro draadloos bestanden afdrukken. De eenvoudige print-app is deze week Apple's gratis App van de Week.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Heb je thuis geen printer die AirPrint ondersteunt, maar wil je toch documenten afdrukken vanaf je iPhone of iPad? Geen probleem. Met Printer Pro, Apple’s gratis App van de Week, kun je draadloos allerlei bestanden afdrukken via elke Wi-Fi- of netwerkprinter.

Printer Pro screenshotDe print-app werkt met nagenoeg elke Wi-Fi-printer en is eenvoudig in gebruik. Door Printer Pro op je iOS-apparaat te installeren, wordt de app toegevoegd aan het ‘Open in’ venster. Zo kun je direct vanuit bijvoorbeeld de Mail-app e-mails afdrukken of een webpagina vanuit Safari printen. Met de app kun je ook contacten, foto’s, iWork documenten en bestanden vanaf je prikbord draadloos afdrukken en is er de mogelijkheid om te printen vanaf de online opslagdiensten Dropbox en Google Drive.

Beschikt je printer niet over Wi-Fi, dan kun je de print-app nog altijd gebruiken met printers die met behulp van USB aan je Mac of PC verbonden zijn. Hiervoor moet je wel de de bijbehorende software op je desktop installeren.

Normaal gesproken kost de app 6,99 euro, maar omdat Printer Pro deze week Apple’s gratis App van de Week is kun je hem gratis downloaden voor je iPhone en iPad. Iedere donderdagavond kiest Apple een nieuwe App van de Week. Tot en met donderdag 5 maart is Printer Pro dus nog gratis beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2015, 17:14
Categorie Apps
Onderwerp printer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.