PreSwitcher: gratis multitasking op de iPhone/iPod touch (jailbreak)

PreSwitcher is een nieuwe en gratis oplossing om multitasken op de iPhone en iPod touch mogelijk te maken. Het project van chpwn en Ryan Petrich is nog in ontwikkeling, maar in dit artikel vind je alvast een screenshot van PreSwitcher in actie.

PreSwitcherMultitasking is al langer mogelijk met behulp van software zoals backgrounder, maar totdat Kirikae en multifl0w werden uitgebracht was het niet mogelijk gemakkelijk tussen de openstaande applicaties te wisselen. Ontwikkelaars chpwn en Ryan Petrich zijn inmiddels ver genoeg gevorderd met de gratis variant PreSwitcher, dat ze een screenshot hebben vrijgegeven van het gebruik ervan.

Er is momenteel nog niet veel specifieke informatie over de nieuwe multitask-oplossing bekend, behalve dat chpwn in een gesprek met ons heeft aangegeven dat PreSwitcher wat hem betreft gratis zal zijn en dat PreSwitcher qua functionaliteit niet onder zou moeten doen voor multifl0w. Zodra er meer bekend is over PreSwitcher, kun je het natuurlijk bij ons lezen. Hieronder vind je de screenshot die is vrijgegeven van het project.

PreSwitcher

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2009, 17:35
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, multiflow, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.