ModMyi verwijdert NoCyfresh uit Cydia (jailbreak)

NoCyfresh is een SBSettings-toggle die ongeveer twee weken geleden uit is gekomen en ervoor zorgt dat Cydia niet meer automatisch de repositories ververst tijdens het opstarten. ModMyi heeft er zonder overleg met de ontwikkelaar voor gekozen om een update voor de tweak uit te brengen, die de functionaliteit automatisch verwijdert.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

NoCyfreshNoCyfresh is een SBSettings-toggle die ongeveer twee weken geleden uit is gekomen en ervoor zorgt dat Cydia niet meer automatisch de repositories ververst tijdens het opstarten. ModMyi heeft er zonder overleg met de ontwikkelaar voor gekozen om een update voor de tweak uit te brengen, die de functionaliteit automatisch verwijdert.

NoCyfresh v2.0Volgens ModMyi is NoCyfresh gevaarlijk omdat het Cydia vervangt. De update (versie 2.0) die zij uit hebben gebracht zou het pakket veilig verwijderen. De ontwikkelaar van NoCyfresh Hiren Patel heeft aangegeven dat het klopt dat Cydia vervangen wordt, maar dat er geen andere manier is om te voorkomen dat Cydia de repositories automatisch ververst. Daarnaast wijst hij erop dat de broncode van het project openbaar is en dat mensen dus voor zichzelf kunnen zien dat er geen kwaadaardige code wordt gebruikt.

Opmerkelijk genoeg valt er op ModMyi een reactie te lezen van een gebruiker die juist door de ‘update’ van ModMyi vast kwam te zitten op het Apple logo en zich genoodzaakt zag om zijn iPhone te herstellen. De ontwikkelaar heeft inmiddels contact opgenomen met ModMyi om te proberen de situatie op te lossen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:53
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak, modmyifone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.