Powerbeats 2 groen

Draadloze Powerbeats2-oordoppen nu ook in Apple Watch-kleuren

Apple heeft de Powerbeats2-oordoppen van Beats de kleuren van de Apple Watch Sport gegeven. Zo matchen de draadloze doppen met je Apple Watch tijdens het sporten.

Powerbeats 2 groenGoed nieuws voor modieuze sporters met een Apple Watch: je kunt Apple’s Powerbeats2-oordoppen voortaan ook bestellen in het blauw, zwart, groen, roze en wit. Exact de kleuren van de sportbandjes als je de Apple Watch Sport in huis haalt. De oordoppen maken draadloos verbinding via Bluetooth, zodat je muziek rechtstreeks vanaf de Apple Watch kunt beluisteren. Een iPhone is tijdens het sporten niet meer nodig.

Apple heeft de kleuren van de Powerbeats2 zonder al teveel fanfare aangepast. Je kunt de draadloze oordoppen in de nieuwe kleuren bestellen vanuit de online Apple Store. Vermoedelijk zijn de kleuren binnenkort ook in de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem te vinden.

De Apple Watch is vooral afhankelijk van je verbinding met de iPhone, maar er zijn ook een paar dingen die je er zelfstandig mee kunt doen. Zo is het mogelijk om 2GB aan muziek op te slaan op de Watch, zodat je er met een Bluetooth-koptelefoon naar kunt luisteren. De Workout-functie van de Watch werkt na een paar keer sporten ook zonder iPhone. De Powerbeats2-doppen lijken hiervoor ideaal: door een stevige band blijven ze goed in je oren zitten tijdens het sporten.

Powerbeats2 blauw

De Powerbeats 2 zijn oorspronkelijk (waarschijnlijk met wat hulp van echte designers) voor Beats ontworpen door topsporter LeBron James. Sinds de overname van Beats door Apple zijn de oordoppen echter een officieel product van Apple.

In de Apple Store: Beats Powerbeats 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2015, 11:54
Categorie Accessoires
Onderwerp beats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.