Plane Finder iPhone update iOS

Plane Finder heeft mogelijkheid om vluchten terug te kijken

Flighttracker Plane Finder voor iPhone en iPad heeft de leuke functie gekregen om vluchten tot april 2011 terug te kijken. Ook ongelukken.

Plane Finder iPhone update iOSDankzij een update is het in Plane Finder voor de iPhone mogelijk om vluchten terug te kijken. De applicatie ondersteunt vluchten tot april 2011 en met de functionaliteit moet het mogelijk zijn je vakantievluchten maar ook ongelukken terug te kunnen zien op de kaart. Daarnaast kan je zien wat de invloed is van weersomstandigheden hebben op vluchten, zoals vulkaanuitbarstingen en stormen.

De zoekfunctie van Plane Finder werd eveneens onder handen genomen. In de zoekresultaten zie je welk vliegtuig er nu vliegt en welke dat al heeft gedaan – of wel vliegt maar niet wordt getracked.

Plane Finder vluchten op kaart iPhone Plane Finder vluchtnummer informatie

Plane Finder is een overzichtelijk en al veel langer bestaand alternatief voor het populaire FlightRadar 24. De applicatie laat je vluchten bekijken op een kaart of via een augmented reality weergave waarbij je rondgaat met de camera. De applicatie heeft veel informatie over de vluchten zelf, zoals de vertrekdata, reistijden, locaties en nu dus ook vluchten in het verleden. De gratis variant is enkel een kleine demonstratie van de betaalde variant. Daar kan je niks anders mee dan vluchtnummers op de kaart zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2014, 17:02
Categorie Apps
Onderwerp vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.