Pc-bestanden op de iPhone bekijken met Files2Phones

Files2Phones is een nieuwe dienst waarmee je vanaf de iPhone toegang tot de bestanden op je pc kunt krijgen. De dienst is wel behoorlijk prijzig.

Files2PhonesEen handige nieuwe dienst waarmee je op de iPhone bestanden op je pc thuis kunt bekijken. Volgens het persbericht kun je elk type bestanden en mappen bekijken, in elk lettertype en elke karakterset. Dus niet alleen Word- en Excel-documenten, maar pdf’s, AutoCAD-bestanden en meer.


Je kunt elke applicatie op de desktop direct vanaf je iPhone starten, op afstand beheren, menu’s bekijken, functies uitvoeren. De andere kant op kan ook: je kunt foto’s die je met de camera van de iPhone hebt gemaakt naar je privé-website mailen zodat je ze vervolgens weer via de browser op de iPhone kunt bekijken. Meer informatie is te vinden op myf2p.com. Je kunt het een week gratis proberen, daarna zit je vast aan een redelijk prijzig abonnement: $29,95 voor drie maanden of $99,95 voor een jaar. Eigenlijk is er niet veel verschil met Remote Desktop, waarover we al eerder schreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2007, 19:15
Categorie iOS
Onderwerp abonnementen
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.