Paper by FiftyThree aangepast voor iOS 7

Prachtige schets app Paper by FiftyThree heeft een iOS 7-update gekregen op iPad. De applicatie is beter met inzoomen en oogt strakker.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Paper by FiftyThree iPad iconAls een van de mooiste apps op de iPad vernieuwd wordt voor iOS 7, is dat nieuws. Paper by FiftyThree won een Apple design award in 2012, staat bekend om zijn prachtige animaties waarin je bladert door schetsblokken en het fraaie menu waarin je er doorheen veegt. En nu is de app voorzien van iOS 7-uiterlijk. Volgens ontwikkelaar FiftyThree is elke pixel opnieuw ontworpen. Met het blote oog zie je vooral dat alles net wat strakker is geworden.

Om het wat makkelijker te maken, heeft de ontwikkelaar zelf een screenshot vrijgegeven waarop je een verzameling van de nieuw getekende componenten ziet. Paper is wat strakker geworden. Iets minder kleurovergang, iets minder lijntjes om de voorwerpen heen – maar nog wel onmiskenbaar de applicatie die twee jaar geleden al een koopargument was voor de iPad.

Paper by FiftyThree iPad

Het is niet alleen uiterlijk vertoon wat werd aangepakt in versie 1.6.1 van de app. Paper by FiftyThree maakt voortaan je vegen wat subtieler als je bent ingezoomd in de app, zodat je nog meer controle krijgt over de details van je tekening of schets. Ook de snelheid waarmee de inkt vloeit is aangepast op het zoomniveau, eveneens met de bedoeling je meer ingezoomd te laten werken. We zijn benieuwd wat dat voor de galerij van andermans werk doet in de app: vind je daar binnenkort minder schetsen en meer detaillistische tekeningen?

Als laatste kan je de pen en gum ingedrukt houden om stippen te plaatsen. Hoe langer de druk, hoe groter de stip.

Downloaden: Paper by FiftyThree (gratis, iPad, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:02
Onderwerpen fiftythree, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.