OV Delay voor iPhone biedt nu landelijke dekking

OV Delay voor iPhone heeft live vertrektijden in Twente, Nijmegen en Arnhem toegevoegd en biedt daardoor voortaan landelijke dekking.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

ov delayOpenbaar vervoer-app OV Delay toont gebruikers voortaan live-vertrektijden voor heel Nederland, doordat ontbrekende informatie over Twente, Arnhem en Nijmegen is toegevoegd. Over deze gebieden was voorheen maar mondjesmaat reisinformatie beschikbaar, waardoor de ontwikkelaar van de app ervoor koos om dan maar helemaal geen informatie te tonen. Nu is echter de lijninformatie van de Breng (Arnhem/Nijmegen) en een aantal andere lijnen in Twente beschikbaar gesteld, waardoor de app kon uitbreiden naar landelijke dekking. Concurrent Openbaar Vervoer werd onlangs eveneens geüpdatet met informatie over deze streken.

vertragingenBij de nieuwe landelijke ondersteuning is wel een kleine kanttekening te plaatsen, want over de Waddeneilanden is nog geen informatie te vinden. Voor wie OV Delay nog niet kent: met de applicatie zie je zo simpel mogelijk of je bus of trein op tijd is. Als je OV Delay Premium koopt (€1,79) kan je ook je OV-saldo checken en zie je zowel op de bus- en trampagina als de treinpagina alle vertrektijden van het aankomende uur. In onze review van de applicatie stelden we dat OV Delay de kunst van het weglaten begrijpt. Je ziet razendsnel de informatie die je wilt hebben.

In vorige updates verbeterde OV Delay vooral de kaarten in de app. Daarop zie je sindsdien niet alleen meer of je lijn op tijd rijdt, maar ook waar een bus of trein zich op de route bevindt. Zo weet je precies of het nog nog zin heeft om voor je bus te rennen en welke route nog zal worden afgelegd nadat je instapt. Deze handige functie is beschikbaar voor alle gebruikers, dus ook voor mensen zonder OV Delay Premium. De premium-versie van OV Delay is overigens tot 15 januari 50% afgeprijsd.

Downloaden: OV Delay (gratis, OV Delay Premium tijdelijk €0,89, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:01
Onderwerpen openbaar vervoer, vertraging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.