Outlook en Lotus Notes voor iPhone-gebruikers

Visto kondigt een beveiligde oplossing aan om Microsoft Outlook en Lotus Notes op de iPhone te gebruiken. Ook is er een functie om in centrale adresboeken te zoeken.

VistoVisto heeft Visto Mobile voor iPhone uitgebracht, een mobiele toepassing waarmee je als iPhone-gebruiker beveiligde toegang krijgt tot zakelijke e-mail. Het maakt niet uit of je werkgever Microsoft Outlook of Lotus Notes gebruikt. De toepassing is rechtstreeks op de iPhone te raadplegen, zonder iets te installeren. Visto kondigde ook een nieuwe functie aan, om centrale adresboeken direct op de Safari webbrowser van de iPhone te raadplegen.

De nieuwe functie houdt in dat je contactgegevens kunt opzoeken, waarna je er een actie op kunt loslaten; bijvoorbeeld een contactpersoon bellen, een e-mailbericht sturen of route-instructies opvragen. De dienst kost 10 dollar per apparaat per maand. Volgens Doug Brackbill, CMO van Visto, is deze nieuwe Visto-applicatie een mooie aanvulling op de vele lifestyle-applicaties die al voor de iPhone zijn verschenen. Eindelijk iets zakelijks voor individuele gebruikers en professionals. Visto Mobile maakt gebruik van de iPhone-gebruikersinterface en van de bestaande e-mail- en telefoonfuncties. Je kunt attachments ontvangen, rich HTML-mail lezen en e-mailberichten bekijken in de opmaak zoals ze oorspronkelijk zijn verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2007, 22:14
Categorie iOS
Onderwerpen gebruikers, outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.