Recepten en cocktails bij de hand met RecipeNow en Ajax Bartender

RecipeNow en Ajax Bartender zijn twee nieuwe webapplicaties waarmee je recepten voor maaltijden en recepten voor cocktails kunt opzoeken. Je kunt daarbij op verschillende manieren zoeken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BartenderEr zijn twee nieuwe webapplicaties voor de iPhone verschenen, waarmee je snel een recept kunt opzoeken. Sta je met de iPhone in de supermarkt en weet je nog steeds niet wat je zult eten, dan heb je iets aan RecipeNow. Aan de hand van beschikbare ingrediënten kun je snel een passend recept vinden. Ajax Bartender bevat ook recepten, maar van een heel andere soort: je kunt hiermee zoeken naar alcoholische drankjes en daarna kijken welke cocktails je daarmee kunt maken.

Ajax Bartender kan net als RecipeNow aan de hand van beschikbare ingrediënten een passend recept vinden. In de webapplicatie staan ook gedetailleerde instructies hoe je één van de 40.000 aanwezige cocktails kunt maken. Bij RecipeNow kun je ook nog filteren op bereidingswijze, keuken en dieet (bijvoorbeeld zonder eieren, low fat of vegetarisch).

Update: Food Network heeft nu ook een aangepaste website: iphone.foodnetwork.com. Die gaat nog een stuk verder: je kunt er ook streaming video’s van de kookprogramma’s op Food Network mee kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:44
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.