yosemite-feature

OS X Yosemite 10.10.3 beta 5 nu te downloaden

Apple heeft OS X Yosemite 10.10.3 beta 5 beschikbaar gesteld voor testers en ontwikkelaars. De nieuwe beta-update biedt verbeteringen. Eerder heeft Apple de nieuwe Foto's-app in de beta toegevoegd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

yosemite-mailApple heeft OS X Yosemite 10.10.3 beta 5 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en testers. De nieuwe beta biedt wederom een aantal verbeteringen en aanpassingen. In eerdere beta’s heeft Apple onder andere de nieuwe Foto’s-app toegevoegd, die nauw samenwerkt met de gelijknamige applicatie voor iOS. Deze app synchroniseert via iCloud tussen al je devices.

De nieuwe beta van Yosemite 10.10.3 draagt buildnummer 14D113C. Ontwikkelaars kunnen de update downloaden via het Apple Dev Center, en testers kunnen terecht op Apple’s betawebsite. Heb je een eerdere betabuild geïnstalleerd, dan kun je updaten vanuit de App Store. Net als bij andere beta’s geldt: het gaat om testsoftware, wat betekent dat je tegen technische problemen kunt aanlopen. Installeer op eigen risico.

Lees ook: Foto’s voor OS X: alles over de standaard foto-app voor de Mac

In eerdere beta’s heeft Apple de Foto’s-app toegevoegd en bijgewerkt, maar er waren ook andere vernieuwingen. Er zijn bijvoorbeeld diversere emoji in de nieuwe beta te vinden, waardoor het mogelijk is om emoticons met meerdere huidskleuren te gebruiken. Daarnaast mogen ontwikkelaars nu apps maken voor de nieuwe Force Touch-trackpad in de meest recente MacBooks, die onderscheid maakt tussen een harde of een zachte tap op de trackpad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2015, 10:08
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.