vernieuwde-notities-app-el-capitan

Nieuwe versie van OS X El Capitan Recovery Update verschenen

Apple heeft de OS X El Capitan Recovery Update bijgewerkt. Hiermee kun je OS X herinstalleren of je harde schijf herstellen.

vernieuwde-notities-app-el-capitanApple heeft een update uitgebracht voor OS X El Capitan Recovery Update. Hiermee is het mogelijk om OS X opnieuw te installeren of om je harde schijf te repareren. De Recovery-software kan in de beta van El Capitan worden gedownload vanuit de App Store.

De nieuwe Recovery Update is vrij bijzonder: Apple brengt normaal gesproken nooit individuele programma-updates uit voor beta’s, maar werkt alles bij in één grote beta-update. Dat gebeurde eerder deze week nog in de nieuwe El Capitan-betaversie.

Toch heeft Apple ervoor gekozen om de El Capitan Recovery Update los uit te brengen in de Mac App Store. Waarschijnlijk had de versie uit de recente beta last van problemen, waardoor het programma niet op de Mac werkte. Dat terwijl de Recovery-software essentieel is: hiermee kun je weer Yosemite op de Mac installeren als El Capitan niet goed werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2015, 15:43
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.