(Oproep) Stem voor iPhoneclub.nl in designwedstrijd!

iPhoneclub.nl is gekozen tot een van de tien geselecteerde websites in een designwedstrijd voor Best WordPress Design: Modern and Elegant. We hebben jullie stem ontzettend hard nodig om deze wedstrijd te winnen, dus stem op iPhoneclub.nl!.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Best WordPress Design Award - Modern and ElegantiPhoneclub.nl is een van de tien geselecteerde WordPress-blogs voor de wedstrijd ‘Best WordPress Design: Modern and Elegant‘ van organisator WPWebhost. Van de in totaal 155 aangemelde blogs (waarvan maar liefst 58 in onze categorie) is iPhoneclub.nl nu doorgedrongen tot de laatste tien in de categorie ‘Modern and Elegant’. Wij hebben jullie stem ontzettend hard nodig om de winnaar van deze wedstrijd te worden, want het eindoordeel wordt bepaald door gebruikers zoals jullie. Het design van iPhoneclub.nl is ontworpen door Onstuimig.nl en vertaald naar een WordPress-thema door Jean-Paul. De prijs voor elke categoriewinnaar is $200 dollar, levenslang gratis WordPress-hosting bij WPwebhost en – voor ons – nog veel belangrijker: eeuwige roem! Als je ons werk op iPhoneclub.nl waardeert, dan zouden wij een stem voor ons design enorm op prijs stellen, want de competitie in onze categorie is zeer sterk.

Kijk vooral – nadat je jouw stem op ons hebt uitgebracht – naar de andere categorieën en deelnemers en breng daar ook je stem op uit, want dit zijn stuk voor stuk websites die – met de solide basis van WordPress – iets speciaals aan hun website of blog weten toe te voegen.

We zullen regelmatig, in afzonderlijke blogartikelen en/of via ons Twitter-account verslag doen van de tussenstand, want de wedstrijd eindigt op 6 mei 2009. Dan zullen we ook de prijswinnaars bekend maken,mits wijzelf natuurlijk de wedstrijd gewonnen hebben ook als wij de wedstrijd niet hebben gewonnen.

Kortom: allemaal stemmen op iPhoneclub.nl, onze dank is enorm!

(Met superveel dank aan Onstuimig.nl voor ons fantastische design)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:33
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, onstuimig, wedstrijd, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.