iphone uniti stand

Opgeruimde werkplek met UNITI Stand voor iPhone, iPad en iMac

Met de UNITI Stand heb je een opgeruimd bureau, met plek voor iMac, iPad en iPhone. Maar je moet nog wel zelf zorgen voor kabels.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Als je een oplossing zoekt om je bureau een strakke uitstraling te geven, dan is UNITI een mogelijke optie. Met deze bureauhouder combineer je je iMac, iPad en iPhone tot één geheel, waarbij er ook nog ruimte is om toetsenbord en muis weg te stoppen. UNITI is een project op Kickstarter, waaraan je kunt meedoen vanaf $109. Voor dat bedrag krijg je alleen de iMac-verhoger. De uitgebreidere set met iMac-verhoger en twee docks blijkt echter het meest populair; die is voor de prijs van $199 al uitverkocht.

uniti stand mac

Wil je zo’n dubbele dock voor iPhone en iPad, dan kun je nog wel meedoen voor de hogere prijs van $219. De dock is zo ruim bemeten, dat je je iPhone gewoon in het beschermhoesje kunt laten zitten. Alles is gemaakt van aircraft grade aluminium en wordt gefabriceerd in de VS.

uniti stand

De houder voor de iMac zorgt dat je het standaard pak printerpapier kunt vervangen door iets stijlvollers. Er zitten twee USB 3.0-poorten in en een 3,5-mm audio-aansluiting die makkelijk te bereiken is. Een Lightning-aansluiting ontbreekt, want het idee is dat je zelf een kabeltje aanlegt van Mac naar dock. Het heeft als voordeel dat je ook je iets minder stijlvolle Galaxy-tablet kan opladen, maar het maakt de prijs van deze bureauhouder wel wat aan de dure kant. Hou daarbij ook meteen rekening met 40 dollar extra voor het verzenden buiten de VS en eventuele douanekosten overheen. Kortom: alleen voor mensen die alles al hebben en niet op een paar tientjes meer of minder kijken.

iphone uniti stand

Tot nu toe blijkt de UNITI Stand een schot in de roos: de benodigde 45.000 dollar is al ruimschoots binnen. Het wachten is nu op de eerste producten, die rond oktober 2014 worden verwacht.

Zoek je een goedkopere oplossing of heb je een hekel aan Kickstarter omdat het altijd eindeloos duurt voordat je je spullen krijgt: er zijn ook makkelijk verkrijgbare alternatieven. Thuis gebruiken we de Quirky SpaceBar en bij iCentre koop je de TwelveSouth HiRise.

Meer info: UNITI Stand op Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2014, 10:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen bureau, houder, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.