Openmix

Openmix: compacte audiomixer verbindt iPhones met elkaar

De Openmix is een zeer compacte audiomixer, waarmee je het geluid van twee iPhones naar bijvoorbeeld een iPad stuurt.

OpenmixDe ene na de andere app maakt het leven van deejays makkelijker, maar het gros van de bijbehorende accessoires is nog steeds vrij fors. Niet de Openmix: deze audiomixer is namelijk speciaal gemaakt voor smartphones en is dus lekker compact gebleven. Je hangt het apparaatje tussen twee iPhones of andere audiobronnen, waarna je het mixgeluid naar bijvoorbeeld een iPad met een dj-app stuurt.

Door twee audiobronnen met de inputpoorten te verbinden, kun je de twee gemixt via de outputpoort afspelen. Draai aan de knop en de ene geluidsbron wordt harder of zachter dan de ander afgespeeld. Het geluid wordt via een gewone geluidskabel doorgegeven, die je ook aan bijvoorbeeld een luidspreker kunt verbinden. Maar je kunt hem ook doorlussen naar een iPad, waarop je effecten toevoegt.

Net als veel andere audio-accessoires is de Openmix een praktisch hulpmiddel. Je moet dus wel voor jezelf bedenken wat je er precies mee wil doen en in wat voor situaties het van pas komt – en dat hangt helemaal af van jouw mogelijke bezigheden als deejay. Is de Openmix wat voor jou? Dan bestel je hem op Kickstarter voor 39 dollar. Reken ook op 10 dollar aan verzendkosten. Het project moet wel maar liefst 65.000 dollar inzamelen voor je geld wordt afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2014, 12:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen dj, kickstarter, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.