Ook Ziggo gaat mobiel internet aanbieden

Ziggo verkoopt vanaf vandaag abonnementen voor mobiel internet. Dat laat het bedrijf vandaag in een persbericht weten. De abonnementen zijn voorlopig alleen voor laptops en tablets verkrijgbaar.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

ziggo logoNadat UPC vorige maand aankondigde mobiel internet voor zakelijke klanten te gaan aanbieden, heeft ook Ziggo vandaag een persbericht de deur uit gedaan. Hierin valt te lezen dat zij vanaf vandaag mobiel internet aan consumenten aanbieden. De abonnementen zijn voorlopig alleen voor laptops en tablets beschikbaar, maar Ziggo zegt wel geïnteresseerd te zijn in mobiel internet voor smartphones. UPC en Ziggo hebben besloten om samen te werken in het samenwerkingsverband dat UPC/Ziggo heet en zullen in 2012 proberen om nieuwe frequenties te kopen voor een uitbreiding van hun netwerk.

De abonnementen zijn vanaf verkrijgbaar met ‘limieten’ van 500MB, 2GB of 5GB aan data. De reden dat we hier ‘limieten’ zeggen is omdat de aanbieders, net als T-Mobile, de snelheid verlagen wanneer je over de limiet heengaat. Ga je over je bundel heen, dan gaat de snelheid omlaag, maar hoef je niet extra te betalen per MB die je meer gebruikt. Zit je eenmaal buiten je bundel, dan hanteert Ziggo een fair-use policy. De abonnementen zijn te verkrijgen als ‘Mobiel Internet’-abonnement, of als ‘Sim Only’-abonnement. Bij de eerstgenoemde krijg je een USB-Modem, bij het Sim Only-abonnement krijg je gewone SIM of een micro-SIM.

Ziggo wil later ook mobiele televisie en mobiel bellen aan haar assortiment toevoegen.

De abonnementen zitten als volgt in elkaar:
De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Consumenten die een abonnement afsluiten betalen ook nog €9,95 aansluitkosten. Het abonnement is per maand opzegbaar. Mobiel Internet van Ziggo werkt niet in het buitenland.

Meer informatie en bestellen: Ziggo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 1:10
Categorieën iOS, Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.