Ontwikkelaar zet applicatie Top-Tens te koop op eBay

De ontwikkelaar van de iPhone-applicatie Top-Tens is van plan om er 6 maanden op uit te trekken voor een sabbatical. Om dat de financieren verkoopt hij zijn iPhone-applicatie op eBay.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

top-tensOntwikkelaar Rod Cambridge heeft zin in een sabbatical en doet daarom zijn iPhone-applicatie Top-Tens in de verkoop. Cambridge is van plan vanaf november er zes maanden op uit te trekken en heeft daarvoor blijkbaar geld nodig. De applicatie Top-Tens staat daarom te koop op eBay, waarbij je de volledige sourcecode en bijbehorende website kunt kopen. Dat is een makkelijke manier voor mensen die een eigen iPhone-applicatie in de App Store willen hebben, maar niet kunnen coden.

Toch is het de vraag of je met Top-Tens erg rijk zult worden. Met de applicatie kun je namelijk niets meer dan je 10 favoriete hobby’s, interesses of vrijetijdsbestedingen vastleggen.

De applicatie kwam begin juni op nummer 8 in de sectie Reference terecht – zonder noemenswaardige promotie. Ontwikkelaar Cambridge denkt dat er daarom nog wel wat meer van te maken is, als de koper maar zorgt dat de applicatie meer bekendheid krijgt. Zelf heeft Cambridge een heus persbericht uitgebracht om aandacht voor de verkoop te vragen. Wie de applicatie koopt krijgt iets in handen waar je per week maar een paar dagen onderhoud aan hoeft te besteden, zoals het toevoegen van nieuwe categorieën door de gebruikers. Dingen die je in Top-Tens (€1,59) kunt vastleggen zijn bijvoorbeeld je 10 favoriete boeken, 10 favoriete computervirussen en 10 online aanbiedingen.

Het huidige bod staat op £53,63.

Dichter bij huis doet ontwikkelaar G [red. 3-3-2014: naam op verzoek verwijderd] zijn applicatie Gratis0900 in de verkoop om van de opbrengst een Macbook te kunnen aanschaffen. Gratis0900 is een applicatie waarmee je een overzicht krijgt van goedkope (of gratis) alternatieven voor dure betaalnummers. Meer info over dat project vind je op Sitedeals.nl of via deze PDF.

Meer info: eBay
Via: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2014, 11:34
Categorie Apps
Onderwerpen applicaties, ebay, ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.