Prijs TomTom carkit voor iPhone bekend (in de herhaling)

Een Britse webwinkel heeft een prijskaartje aan de TomTom autohouder voor de iPhone gehangen. Omdat niet iedereen dat nieuws een paar dagen geleden heeft meegekregen doen we dit nieuwtje nogmaals in de herhaling.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het blijft in onze mailbox de hele dag al tips regenen over de TomTom autocradle. Websites als Engadget en TUAW hebben ‘ontdekt’ dat een Britse webwinkel er al een prijskaartje aangehangen heeft. Spannend, maar eigenlijk oud nieuws, want het stond een paar dagen geleden al op iPhoneclub en diverse andere sites.

We houden het er maar op, dat veel mensen net van vakantie terug zijn en niet weten, dat we een paar dagen geleden al hierover geschreven hebben. Dus wil je over de €133 kosten de TomTom-cradle meepraten: in ons eerdere bericht kun je helemaal losgaan.

Tip: bij het insturen van een tip tonen we sinds een paar dagen een lijstje met recent verschenen artikelen op iPhoneclub. Staat het artikel al in de lijst, dan is de kans klein dat we er nog eens over schrijven. Alleen bij deze autocradle maken we voor één keer een uitzondering, omdat het aantal ingestuurde nieuwstips echt teveel werd.

Om de discussie over de TomTom-cradle niet nogmaals vanaf het begin over te doen, verwijzen we je naar het eerdere artikel om hierover verder te discussiëren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:21
Categorieën Accessoires, iOS, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.