Leveringsproblemen iPad lijken voorbij

Een iPad kopen in de Verenigde Staten? Nu is de juiste tijd! Sinds vrijdag is de levertijd drastisch verlaagd naar "binnen 24 uur".
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

ipadIn Nederland hebben we nooit zulke grote problemen gehad met de levering van de iPad. Er liggen voldoende exemplaren van de tabletcomputer in de verschillende filialen van de Media Markt en in diverse Apple Stores. In de Verenigde Staten heerste wel een tekort. Sinds de release op 30 april was de vraag naar de iPad gigantisch. De levertijd: zeven tot tien werkdagen via de online Apple Store. Sinds vrijdag is de levertijd drastisch verlaagd naar “binnen 24 uur”.

Alle modellen worden binnen 24 uur verscheept. Zijn klanten uitgekeken op de iPad of heeft Apple genoeg voorraad ingeslagen? Op dit moment zijn er al meer dan 3,3 miljoen iPads over de toonbank gegaan.

ipad levertijd

Nieuwe tablets op komst

Begin september vindt de IFA-beurs plaats in Berlijn. Tijdens deze beurs worden nieuwe tabletcomputers van o.a. Toshiba en Samsung aangekondigd. Zo komt Toshiba met de Toshiba Folio 100 en Samsung presenteert de Samsung Galaxy Tab. Deze tabletcomputers draaien op het besturingssysteem Android van Google. Het is interessant om te zien hoe het na deze beurs met de iPad gaat. Lukt het Apple om de concurrentie voor te blijven, of kapen de nieuwe Android-tablets een flink stuk marktaandeel weg?

Bron: AppleInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 15:31
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.