Online telecomaanbieders beginnen verkoop iPhone 5 via alle netwerken

Studentmobiel en The Phone House bieden de iPhone 5 met abonnementen van KPN, Hi en T-Mobile. Kies je voor toestellease bij KPN, dan is de iPhone 5 gratis.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

studentmobiel iphone 5Naast operators kondigen ook de telecomwinkels vandaag pre-orders aan voor de iPhone 5. Studentmobiel en The Phone House zijn winkels die het aanbod als eerste op een rijtje hebben gezet. Je kunt bij deze winkels de iPhone 5 met elk gewenst abonnement afsluiten. Als voorbeeld noemt Studentmobiel een 1-jarig KPN Mobiel 2500 MB-abonnement, waarbij je de iPhone 5 ‘gratis’ krijgt. The Phone House presenteert onder het kopje ‘topaanbieding’ een ander abonnement: Hi Messaging Medium 150 met 500 MB databundel.

iphone 5 wit zijkantIn beide gevallen krijg je de iPhone 5 ‘gratis’ bij een abonnement, maar daarbij moeten we wel een kanttekening maken. KPN, Hi en Telfort werken sinds kort met toestellease. Dat betekent dat je bij aansluiting van een nieuw abonnement inderdaad niet meer in één keer een fors bedrag hoeft op te hoesten voor het toestel. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vergoeding voor de huur van het toestel. Voor de toestellease betaal je bij een 1-jarig KPN-abonnement via Studentmobiel €58 per maand. Vind je dat teveel, dan kun je ook een 2-jarig abonnement afsluiten waardoor de toestellleaseprijs omlaag gaat naar €37 per maand. Bij de aanbieding die The Phone House geselecteerd heeft betaal je het eerste jaar €16,50 toestellease en het volgende jaar €33 per maand.
Opvallend is dat Phone House de iPhone 5 ook aanbiedt met Vodafone, terwijl de provider zelf de prijzen nog bekend moet maken.

Update 1: Inmiddels heeft ook GSMwijzer.nl de tarieven online gezet. Zij stellen als ‘topdeal’ het volgende voor: een 16GB iPhone 5 met tweejarig T-Mobile iSmart 300. Je betaalt voor het toestel €149 euro en voor het abonnement de eerste zes maanden €29,75 per maand.

Update 2: Er zijn nog veel meer webwinkels die zijn begonnen met preorders voor de iPhone 5. Hier een greep uit het aanbod:

  • GSMeasy levert de iPhone 5 vanaf 28 september, bijvoorbeeld voor €149 bij T-Mobile-abonnement van €29,75 of voor €129 bij een Vodafone-abonnement van €30. Los bestellen is niet mogelijk.
  • Typhone adviseert de iPhone 5 met iSmart 200 voor een actieprijs van €24,75 gedurende de eerste zes maanden. Voor het toestel betaal je €199 bij.
  • GSMwijzer levert de iPhone 5 ook voor €199 bij een iSmart 200-abonnement van T-Mobile.
  • Ritel biedt de iPhone 5 aan via alle operators, ook Sizz en Tele2. Bij Vodafone Vaak 70 betaal je 59 euro voor het toestel.
  • Algebeld.nl verkoopt de iPhone 5 met abonnementen van T-Mobile en Vodafone. Bij T-Mobile iSmart 300 betaal je €149 voor het toestel.

De levering van de iPhone 5 via de telecomwinkels die in dit artikel worden genoemd vindt net als bij de Nederlandse operators plaats vanaf 28 september 2012.

Je kunt bij Studentmobiel de iPhone 5 ook als los toestel bestellen. De 16GB iPhone 5 kost dan €749. The Phone House biedt de iPhone 5 niet als los toestel aan.

Meer info:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2012, 17:41
Categorie Providers
Onderwerp studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.