Online dienst .Mac opnieuw gelanceerd als Mobile Me?

Er zijn in de iPhone SDK aanwijzingen gevonden voor een dienst met de naam Mobile Me. Dit zal waarschijnlijk dienstdoen als opvolger van .Mac, waarbij het mogelijk wordt om draadloos je agenda en e-mail te synchroniseren met iPhone 2.0.

Mobile MeHet was de afgelopen dagen lastig om alle binnenkomende nieuwstips snel te verwerken (onze inbox ziet er ongeveer zo uit). Maar eentje mogen we niet langer laten liggen: de ontdekking van CodingRobots dat er in de nieuwste iPhone SDK verwijzingen zijn naar Mobile Me, dat mogelijk als de opvolger van .Mac gelanceerd zal worden. Ook in onderdelen van de Mac OS X update (10.5.3) zijn strings gevonden die verwijzen naar Mobile Me in combinatie met iCal, Mail en andere programma’s.

Mobile MeCodingRobots heeft een screenshot van de string MobileMe gepubliceerd, die in iPhone SDK 2.0 is te vinden. Apple heeft de naam Mobile Me bovendien begin 2006 geregistreerd als merknaam. Waar het om gaat, is waarschijnlijk een herlancering van .Mac waarbij de mogelijkheden ook worden uitgebreid naar het Windows-platform. Verschillende bronnen wijzen op over-the-air synchronisatie voor iPhone 2.0 zodat dit niet meer is beperkt tot gebruikers van Microsoft Exchange en ActiveSync.

Via: Coding Robots

Bedankt, iedereen die de tip heeft gestuurd!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2008, 18:42
Categorie iOS
Onderwerpen activesync, microsoft exchange, sdk, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.