Clear Armor voor iPhone en iPod Touch: will it blend?

Case-Mate heeft een folie toegepast als beschermlaag voor iPhone, iPod touch en iPod classic. Om de kwaliteit van de folie te demonstreren stopten ze een telefoon die met Clear Armor was beplakt, in de blender.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Clear Armor van Case-MateCase-Mate heeft een revolutionair nieuw product voor de iPhone en diverse iPod-modellen ontwikkeld. Het gaat om een Scotchgard-film van 3M, die oorspronkelijk was ontwikkeld om de helicopterbladen van de Apache-heli’s te beschermen tijdens operatie Desert Storm. Of dat ook meteen de juiste eigenschappen oplevert om je iPhone te beschermen, is nog maar de vraag, maar Case-Mate zelf heeft er wel vertrouwen in. Om dat te bewijzen stopten ze de het materiaal in de blender.

Clear Armor is een doorzichtige film ($19,99) die je op de iPhone, iPod touch, iPod classic (80GB- en 160GB-model) of de BlackBerry Curve plakt. Het beschermt tegen krassen en is nauwelijks zichtbaar. Stop je een mobiele telefoon die met Clear Armor is beplakt in de blender, dan blijkt dat na een minuutje mixen de telefoon flink beschadigd lijkt. Maar haal je de folie er vanaf, dan komt er een vrijwel onbeschadigd toestel tevoorschijn.

Clear Armor 2Net als bij de Bodyguardz moet je de folie aan de binnenkant met meegeleverde vloeistof bespuiten, waarna je de film op de iPhone plakt. Na het wegstrijken van de bubbels heb je een beschermlaag die ‘jarenlang’ meegaat.

Meer info: Case Mate
Dankjewel: danieldereus en Truckdiver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 8:33
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.