One Dock to rule them all: bureaulader voor iPhone, Galaxy en Nexus

De One Dock is een metalen dock, geschikt voor iPhone, Samsung- en Nexus-smartphones. Via Kickstarter bestel je voor 100 dollar een losse dock of 145 dollar voor twee stuks.

one-dock-zilverHet kopen van een dock is niet altijd een verstandige investering. Kopers van de Elevation Dock kunnen daarover meepraten. De dock was nog nauwelijks bezorgd of Apple kondigde een nieuwe Lightning-aansluiting aan. Gelukkig is de dock met wat knutselen of met een officiële oplossing aan te passen voor de iPhone 5. De ontwikkelaar van de One Dock pakt het anders aan. Het Australische bedrijf dat de One Dock heeft gemaakt, heeft rekening gehouden met de iPhone, Samsung Galaxy S- en Nexus-smartphones.

De One Dock is geschikt voor iPhones met Lightning-connector en 30-pins connector vanaf de iPhone 3G, maar je kunt er ook een micro-usb-kabel in gebruiken om andere smartphones te synchroniseren.

one-dock-iphoneJe krijgt er een laadkabel en usb-muurlader bij. Voor 70 dollar investeer je via Kickstarter in een versie die voor hetzij iPhone of Samsung geschikt is. Wil je liever een universele dock, dan betaal je minimaal 100 dollar. Je krijgt dan een zwarte dock met plastic inzetstukjes om de dock geschikt te maken voor iPhones en Samsung-smartphones. Voor 145 dollar bestel je een dubbelpak voor thuis en op kantoor in de kleur zilver. Bij die laatste optie is gratis wereldwijde verzending inbegrepen.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2012, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.