ODOC: draaibare iPhone-dock ook geschikt voor hoesjes

ODOC is een nieuwe dock voor de iPhone, te bestellen via Kickstarter. Met deze dock kun je de iPhone in vijf standen gebruiken. Vanaf 79 euro verkrijgbaar in zwart, wit en transparant.

odoc dock voor iPhoneODOC is alweer een nieuw idee dat via Kickstarter het levenslicht moet gaan zien. Het gaat hierbij om een iPhone-dock, die met een draaiknop onder diverse hoeken te gebruiken is. Bijkomend voordeel is dat de dock ook te gebruiken is als je je iPhone in een beschermhoes vervoert. Er is 70.000 dollar nodig om de ODOC te realiseren. Daarvan is nu iets meer dan 13.000 dollar opgehaald, dus het is nog onzeker of bedenker Richard Singer zijn project kan realiseren.

Heb je interesse in deze dock, dan zul je minimaal 79 moeten betalen om te kunnen meedoen. Dit is de prijs voor de eerste 100 mensen die de ODOC bestellen, waarvan op het moment van schrijven nog 3 plekken beschikbaar zijn. Zodra de eerste 100 bestellingen binnen zijn, ben je 109 of 129 dollar kwijt voor een transparante, matzwarte of hoogglans witte ODOC.

odoc iphone

In feite is deze dock een cilinder met insteekmogelijkheid, gemaakt van aluminium, staal en glas. Je kunt het gebruiken voor FaceTime en als houder voor je bureau. Achterop zitten twee usb-poorten en een aansluiting voor je stereo. Uitvinder Richard Singer beweert al 700 uur te hebben gestoken in dit project. Hij is van mening dat het de beste dock is, die op de markt verkrijgbaar zal zijn.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2012, 18:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.