Notcom update Firmware Umbrella voor firmware 3.1.3

Notcom heeft de Firmware Umbrella bestaande uit Umbrella en TinyTSS een update gegeven voor compatibiliteit met firmware 3.1.3. De software is ervoor bedoeld om gebruikers van een iPhone 3GS, 2e (8GB MC-model) en 3e generatie iPod Touch de mogelijkheid te bieden om te herstellen naar een eerdere firmware. Dit is alleen mogelijk als je de persoonlijke handtekening van Apple voor een eerdere firmware hebt opgeslagen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Notcom heeft de Firmware Umbrella bestaande uit Umbrella en TinyTSS een update gegeven voor compatibiliteit met firmware 3.1.3. De software is ervoor bedoeld om gebruikers van een iPhone 3GS, 2e (8GB MC-model) en 3e generatie iPod Touch de mogelijkheid te bieden om te herstellen naar een eerdere firmware.

Herstellen met behulp van de Firmware Umbrella en meer specifiek TinyTSS is alleen mogelijk als je ooit de persoonlijke handtekening van Apple voor een eerdere firmware hebt opgeslagen. Het opslaan van deze handtekening was mogelijk door een tijdelijke directory te kopiëren tijdens het herstellen, met behulp van Umbrella en/of via Cydia. Je kunt de baseband niet downgraden.

Je kunt het onderdeel Umbrella gebruiken om de handtekening voor firmware 3.1.3 op te slaan, ondanks dat deze op het moment nog weinig waarde heeft (omdat de firmware nog niet te jailbreaken en de baseband nog niet te unlocken is). Als je de handtekening voor een eerdere firmware niet lokaal op hebt geslagen maar wél via Cydia, dan kun je onze handleiding gebruiken om deze alsnog lokaal op te slaan. Dit doe je door te kiezen voor Saurik – Cydia bij stap 6.

Op korte termijn zal er een handleiding volgen waarin wordt uitgelegd hoe je kunt herstellen naar een eerdere firmware waarvoor je de persoonlijke handtekening van Apple hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:40
Categorie Jailbreak
Onderwerpen downgrade, firmware, herstellen, jailbreak, restore

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.