Nieuwe Vodafone-databundel blijft een jaar geldig

Vodafone gaat een nieuw abonnement introduceren, waarbij de databundel een jaar lang geldig blijft.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vodafone-cloudVodafone start op 7 juli met een nieuw abonnement, waarvan het tegoed een jaar lang geldig blijft. Je kunt resterende data uit je bundel dus meenemen naar de volgende maand. Het nieuwe abonnement gaat 50 euro per maand kosten, inclusief een toestel uit de B-categorie van Vodafone. Normaal gesproken vervalt de databundel als je aan het eind van de maand niet alle data hebt opgebruikt. Het betreffende Bel+SMS+Web abonnement biedt 300 belminuten, onbeperkt sms en 1 GB data. De informatie over het nieuwe abonnement is gevonden op de tariefkaart van Vodafone. De langere houdbaarheid geldt zowel voor de belbundel als voor de databundel: het tegoed wat je overhoudt aan het einde van de maand gaat een jaar lang mee naar de volgende maand.

Lees ook: iPhone met Vodafone-abonnementen

Er is geen sim only-tegenhanger van dit nieuwe abonnement en het lijkt erop dat er voorlopig ook geen andere abonnementen met soortgelijke voorwaarden bij komen. Dit nieuwe Bel+SMS+Web abonnement is ook interessant voor iPhone-gebruikers, vanwege de vrij grote databundel van 1GB. Daarmee wordt dit nieuwe BSW-abonnement een alternatief voor de bestaande Red-abonnementen, die vanaf €35 af te sluiten zijn bij Vodafone. Het is bovendien handig voor mensen die sterk wisselend verbruik hebben, bijvoorbeeld omdat ze vaak in het buitenland zitten of door omstandigheden soms veel en soms weinig data verbruiken.

Eerder vandaag kon je op iPhoneclub lezen dat bij Vodafone en andere Nederlandse operators de kosten voor roaming flink omlaag gaan. Vodafone introduceert daarvoor een nieuwe buitenlandbundel, waarmee je voor 4 euro online bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 11:17
Categorie Providers
Onderwerpen databundel, mobiel internet, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.