Nieuwe versie iDemocracy 1.1.1 maakt ook unlock mogelijk

iDemocracy, de geautomatiseerde jailbreak-methode voor Windows voor 'virgin' iPhones met firmwareversie 1.1.1 is weer een nieuwe versie verschenen. Nieuw in deze versie is de optionele automatische unlock via AnySIM en een aantal bugfixes.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iDemocracy 1.1.1,v1.1 nu ook in staat tot AnySIM unlockVan iDemocracy – de geautomiseerde jailbreak-methode voor Windows voor iPhones met firmwareversie 1.1.1 – is een nieuwe versie verschenen die ook unlocking door middel van AnySIM 1.1 mogelijk maakt. iDemocracy is hiermee de eerste Windows-tool die het hele proces van jailbreak en unlock geheel automatiseert, mits je natuurlijk in de juiste volgorde alle stappen volgt.

In de nieuwe versie 1.1.1, subversie 1.1 zijn – naast het toevoegen van de unlock via AnySIM – ook nog een aantal andere verbeteringen toegevoegd, zoals het aanpassen van het Springboard zodat meerdere pagina’s mogelijk worden en verbeteringen in de gebruikersinterface. Nieuw in iDemocracy 1.1.1(1.1) (tsja…) is dat deze nu ook automatisch Installer.app en het BSD Subsystem installeert. Deze twee applicaties/hulpmiddelen zijn nodig om third-party applicaties te kunnen installeren.

In het iPhoneclub-forum wordt door TJB de eerste voorzichtige positieve ervaring gemeld met deze nieuwe versie van iDemocracy. Discussie over iDemocracy en deze nieuwe versie kun je dan ook het beste in de daarvoor bestemde forumthread doen, vandaar dat we de reactiemogelijkheid bij dit bericht hebben uitgeschakeld.

Gisteren meldden we overigens dat er een niet zo aardig linkje naar de iPhoneclub op de iDemocracy-projectpagina was te vinden. Dankzij afzondelijke acties van zowel TJB als SossieNL, die beiden de moeite hebben genomen om ontwikkelaar Cadenza een e-mail te sturen, is dit inmiddels aangepast. Ontzettend veel dank hiervoor!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:44
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.