Nieuwe O2-klanten betalen 219 pond boete bij iPhone-overstap

Een O2-medewerker lekte op een persoonlijke blog details over de plannen van haar werkgever op 9 november. Zelf bracht O2 naar buiten dat recente O2-klanten een boete van 219 pond moeten betalen als ze de iPhone willen.

O2 shopEen O2-medewerker lekte vorige week informatie over de lancering van de iPhone in het Verenigd Koninkrijk. De winkels van O2 en Carphone Warehouse zullen op 9 november tot laat in de avond open zijn. Volgens de medewerker is het winkelpersoneel nu al geïnformeerd wie er die avond moet werken. O2 bevestigde zelf dat de winkels om 18:02 uur ‘s avonds open gaan, tot ‘s avonds laat. Een exacte sluitingstijd is niet bekend. Wel zijn er inmiddels meer details voor mensen die een abonnement willen afsluiten.

O2-klanten die na 19 september een O2-abonnement hebben afgesloten en willen upgraden naar een iPhone moeten £219 betalen om onder hun lopende contract uit te komen. Op die datum werd de iPhone-overeenkomst aangekondigd. O2 is blijkbaar bang dat mensen na de aankondiging snel een abonnement hebben afgesloten om te kunnen profiteren van voordeeltjes voor bestaande klanten. Klanten die al op 18 september of eerder in bezit waren van een contract, hoeven geen boete te betalen. De O2-medewerker die details over de openingstijden naar buiten bracht, deed dat op een persoonlijke weblog bij Live Journal, maar moet makkelijk te achterhalen zijn: een 23-jarige vrouw die als parttime salesmedewerker bij O2 werkt en New Media Journalism/Photography heeft gestudeerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2007, 15:37
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, boete, o2, werk, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.