Nieuwe iPod-modellen vertraagd door productieproblemen?

Vanuit verschillende hoeken duikt ineens het gerucht op dat Apple tegen problemen aangelopen is bij de productie van de nieuwe iPod-modellen.

iPhone Camera IconVanuit verschillende hoeken duikt ineens het gerucht op dat Apple tegen problemen aangelopen is bij de productie van de nieuwe iPod-modellen. Het is inmiddels geen geheim meer dat de nieuwe iPod-reeks uitgerust zal worden met een camera, maar volgens een ‘uiterst betrouwbare bron’ zijn er technische problemen (lees: defecten) opgedoken bij deze cameramodules. Hoewel Apple de nieuwe iPod-lijn vrijwel zeker morgen gaat introduceren is het maar de vraag of de iPods zelf deze maand al in de winkel liggen.

Al maandenlang duiken er op het internet third-party hoesjes voor de iPod touch (3G) en iPod nano (5G) op met duidelijke uitsparingen voor een cameralens. Dat Apple aanstaande woensdag nieuwe iPods zal introduceren (tagline: “Let’s Rock!”) en dat deze iPods voorzien zijn van een camera lijdt dus weinig twijfel. Sommige bronnen beweren zelfs dat de iPod classic van een camera voorzien wordt, na eerdere berichten dat dit product beëindigd wordt. Het zou gaan om een 3,2-megapixel cmos-sensor, dezelfde als in de iPhone 3GS.

Er bestaat natuurlijk ook nog een kans dat Apple de introductie van de iPod-modellen uitstelt en aanstaande woensdag alleen over andere zaken praat, maar dit lijkt ons niet voor de hand liggend.

Bron: TUAW, AppleInsider, HardMac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2009, 21:04
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.