Cydia krijgt belangrijke update (jailbreak)

Saurik heeft Cydia een flinke update gegeven, al valt dat aan het versienummer (1.0.3030-62) niet af te lezen. In deze versie is duidelijker te zien welke jailbreak-apps je al geïnstalleerd hebt.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Cydia 1.0.3030-62Saurik heeft Cydia een flinke update gegeven, al valt dat aan het versienummer (1.0.3030-62) niet af te lezen. De belangrijkste verbetering is dat alle geïnstalleerde applicaties, themes en dergelijken nu voorzien worden van een groen vinkje. Zo is in één oogopslag te zien wat wel en niet geïnstalleerd is wanneer je door de repo-lijsten heen bladert. Saurik heeft hiernaast nog een paar andere veranderingen aangebracht.

De snelheid van Cydia zou verbeterd moeten zijn en de ergste bugs verholpen, zoals het crashen van de applicatie bij het queuen van meerdere items. Je hoeft ook niet meer aandachtig naar de voortgangsbalk te turen voor voorbij flitsende fouten: een nieuw waarschuwingsvenster toont alle fouten die de applicatie tijdens het verversen of installeren tegenkomt.

Ook heeft Saurik de compatibiliteit met de iPhone 3GS verbeterd en is het icoontje van Categories aangepast. Een andere in het oog springende verandering voor bezitters van de iPhone 3GS is de melding die Cydia de eerste keer na het opstarten geeft. Met een simpele druk op de knop slaat Saurik nu de ECID van je iPhone op. Dit kan van pas komen bij een toekomstige jailbreaktool. Er zijn geen nadelen aan de actie; er worden geen privacygevoelige gegevens verstuurd en het achterhalen van je ECID heeft ook geen nadelige gevolgen voor je iPhone zelf. Wie dit nog niet gedaan heeft, kan dus het beste even op ‘Make My Life Easier’ klikken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:58
Categorie Jailbreak
Onderwerpen applicaties, cydia, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.