biteSMS 4.4 Beta 1 verstuurt mms-berichten via internet (jailbreak)

Het is vanaf biteSMS 4.4 mogelijk ook mms-berichten via de biteSMS-dienst te versturen.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Bitesms krijgt iPhone updateKort na de release van biteSMS 4.3 staat de volgende versie alweer in de startblokken. Release 4.4, waarvan de eerste beta inmiddels in Cydia te vinden is, krijgt een aantal kleine en één grote verbetering. Het is namelijk nu ook mogelijk mms-berichten via de biteSMS-dienst te versturen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van de mms-dienst van je provider, wat vooral in het buitenland gunstig kan zijn. Op dit moment werkt het versturen van mms-berichten nog alleen in Duitsland, maar aan ondersteuning van andere landen wordt hard gewerkt.

De mms-dienst van biteSMS heeft een aantal voordelen en nadelen ten opzichte van de ‘normale’ mms-dienst. Het grote voordeel is het lage tarief (4 credits, dus €0,24 per mms-bericht), zeker wanneer je vanuit het buitenland op een wifi-hotspot bent ingelogd. Er zijn ook een paar nadelen: zo wordt je telefoonnummer alleen meegestuurd als de ontvanger op het T-Mobile-netwerk zit. Ook werkt mms alleen nog voor Duitse nummers, maar biteSMS claimt snel andere landen toe te voegen. Met versie 4.4 is het ook mogelijk credits te kopen vanuit biteSMS zelf, in plaats van doorgestuurd te worden naar Mobile Safari. biteSMS gebruikt hiervoor nog steeds PayPal.

Voor de rest zijn er vooral kleine verbeteringen en bugfixes aangebracht. Een complete changelog is te vinden op het forum van biteSMS. Wie deze betaversie wil proberen moet even de bijbehorende source (http://www.bitesms.com/cydia/beta4.4) in Cydia toevoegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:15
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.