Nieuwe foto’s tonen grijze iPhone 5S

Een reeks nieuwe foto's laten een grijzen kleuroptie voor de iPhone 5S zien. Deze zou naast goud, wit en zwart worden aangeboden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5S grijs 1Een serie eerder verschenen foto’s van de mogelijke iPhone 5S-achterkant liet al een gouden kleurvariant zien, en nu lijkt het er op dat Apple ook een vierde kleuroptie zal toevoegen. Op foto’s van zowel Sonny Dickson als weekly.ascii.jp zijn namelijk onderdelen voor een donkergrijze iPhone 5S te zien, die afwijken van de huidige zwart/leisteen-kleurige variant van de iPhone 5.

Op de foto’s van Sonny Dickson is de grijze iPhone 5S aan voor- en achterkant te bewonderen. De achterkant is uitgevoerd in grijs en de schermrand (bezel) rondom de iPhone is eveneens in grijs uitgevoerd. De kleur is lichter dan de huidige kleurstelling van de zwart/slate iPhone 5 en donkerder dan die van de witte iPhone 5. Op de foto is te zien dat aan boven- en onderkant van de achterzijde zwarte strips zitten, zoals bij eerdere foto’s van de zwarte iPhone 5S ook het geval was. Of deze zwarte strips ook in de grijze iPhone 5S gebruikt zullen worden moeten we nog zien: er bestaat ook een kans dat deze zijn gebruikt om voor de foto een volledig plaatje te maken.

iPhone 5S grijs 2

De afbeeldingen van weekly.ascii.jp tonen alleen de simkaarthouder van de grijze iPhone 5S, maar de fotograaf heeft deze wel bovenop een een zwarte, witte en gouden iPhone 5S gelegd. Hier kan uit opgemaakt worden dat de simkaarthouder verschilt van kleur en dat het dus niet gaat om een raar belichte foto van een andere iPhone.

iPhone 5S grijs simkaarthouder

Twee bronnen met foto’s bevestigen uiteraard niet de komst van een grijze iPhone 5S. De kans bestaat dat we kijken naar een prototype of een neponderdeel. Sonny Dickson is de afgelopen tijd echter een betrouwbare bron gebleken. Hij bracht bij eerdere iDevices al vroegtijdig foto’s naar buiten, die achteraf bleken te kloppen. En de afgelopen weken heeft hij al zeer veel foto’s van nog niet uitgebrachte iDevices van internet gehaald, waarvan het merendeel aansloot op geruchten die al circuleerden. Het flinke aantal foto’s van onderdelen doet vermoeden dat er steeds meer materialen in omloop zijn, waardoor een in grijs uitgevoerde iPhone 5S aannemelijker wordt.

De iPhone 5S wordt hoogstwaarschijnlijk een snellere iPhone gebaseerd op het ontwerp van de iPhone 5, die naast de iPhone 5C verschijnt. Mogelijk krijgt de iPhone 5S ook een vingerafdrukscanner. De verwachting is dat beide iPhones op 10 september worden aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 20:59
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.