Nieuwe foto’s iPad mini 2-achterkant verschenen

Nieuwe foto's van Sonny Dickson laten de iPad mini 2-achterkant in detail zien. De achterkant heeft een transparant Apple-logo.

iPad mini 2 achterkant 2Nieuwe foto’s bemachtigd door Sonny Dickson laten de vermeende achterkant van de iPad mini 2 zien. De behuizing op de foto’s is lastig te onderscheiden van de originele iPad mini, die een nagenoeg identiek ontwerp heeft. Leg je de foto’s echter naast deze eerste iPad mini-achterkant, dan zie je aan de binnenkant speciaal materiaal rond het Apple-logo. Dit wordt vermoedelijk gebruikt om het logo lichtdoorlatend te maken. In eerdere iPad mini 2-foto’s zagen we ditzelfde materiaal gebruikt worden.

Dit is de eerste keer dat we zo’n grote serie aan afbeeldingen onder ogen hebben gekregen. Het lijkt er bovendien op dat de iPad mini 2-behuizing steeds makkelijker te bemachtigen is: steeds meer bronnen komen immers met foto’s.

iPad mini 2 achterkant

iPad mini 2 achterkant lightning

Het is nog onduidelijk wanneer Apple de iPad mini 2 zal aankondigen. Apple organiseert op 10 september een speciaal evenement, maar hier zal de nadruk vermoedelijk liggen op de iPhone. Afgelopen jaar volgde er pas een iPad-aankondiging nadat de nieuwe iPhone was gepresenteerd. Als we eerdere geruchten mogen geloven zal de nieuwe iPad mini een retinascherm krijgen, waardoor de resolutie gelijk ligt met de grote iPad. Overigens wijzen geruchten op een iPad 5 met een ontwerp gelijk aan de iPad mini.

Sonny Dickson kwam vorige week ook met erg veel foto’s van de iPhone 5S en iPhone 5C.

Bekijk alle foto’s op Sonny Dickson.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 12:06
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.