Apple beperkt toegang tot iWork for iCloud

Apple heeft meerdere gebruikers nu alweer de toegang ontzegd tot iWork for iCloud. Er werd overweldigend op de dienst gereageerd.

iWork for iCloud toegang ontzegd 300Apple heeft sommige gebruikers toegang ontzegd tot iWork for iCloud. Volgens Apple werd er “overweldigend gereageerd” op iWork for iCloud en is er daarom voor gekozen om de toegang hiertoe weer te beperken. Dat is vrij snel: Apple stelde afgelopen vrijdag de webversie van iWork beschikbaar voor iedereen met een Apple ID. Apple zegt nog steeds dat iWork vanaf dit najaar in iCloud voor iedereen beschikbaar zal zijn.

iWork for iCloud biedt toegang tot Pages, Numbers en Keynote vanuit je webbrowser. Om hiervan gebruik te maken hoef je alleen maar naar iCloud.com te gaan en in te loggen met je Apple ID. Het is niet duidelijk hoeveel mensen nu nog toegang hebben tot de cloud-dienst. Voordat iWork for iCloud beschikbaar werd gesteld voor iedereen, was het al mogelijk voor ontwikkelaars en een kleine groep gewone gebruikers om de dienst te benutten.

Meer informatie: iCloud.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 15:58
Categorie Diensten
Onderwerp iwork

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.