Nieuwe batterijcases: Ivyskin Quattro en Incase Power Slider

Ivyskin en Incase hebben beide een batterijcase voor de iPhone 3G uitgebracht. Het aanbod van Ivyskin is het verwarrend, maar je krijgt wel de meest krachtige batterij.

Ivyskin Quattro Power SmartCaseTwee fabrikanten kondigen cases aan waarmee je de iPhone niet alleen kunt beschermen, maar ook kunt opladen tijdens het gebruik. Het gaat om cases van IvySkin en Incase en ze kosten allebei rond de $100.
IvySkin is al helemaal in kerststemming met de nieuwe QuattroPower-accessoirebundel. Het bestaat uit de Quattro-T4 iPhone-case en de QuattroPac-reservebatterij. Het persbericht bestaat uit een wirwar van merknamen: SmartCase, QuattroPower, Quattro-T4, QuattroPac, Touch-Thru, Xylo, Glass Quattro. Als we het goed hebben begrepen gaat het om een serie iPhone-cases die SmartCases worden genoemd en die je kunt uitbreiden met een interne batterij. Je krijgt er 200% meer batterijduur voor de iPhone 3G mee.

De QuattroPower stuurt een signaal naar de iPhone om eerst de externe batterij leeg te trekken voordat de batterij van de iPhone wordt aangesproken. Opladen kan via usb of via het stopcontact, zonder de iPhone uit de case te halen. De buitenkant is gemaakt van polycarbonaat met een polysiliconen-coating.

De QuattroPower Jet/Alpine/Royal/Raz heeft een retailprijs van $99,99 en de QuattroPac Jet/Alpine/Royal/Raz kost $49,99. Wat krijg je ervoor terug?

  • Standby-tijd: tot 350 uur
  • Spreektijd: tot 6 uur op 3G, tot 12 uur op 2G
  • Internetgebruike: tot 6 uur op 3G, tot 7 uur op Wi-Fi
  • Multimedia: tot 28 uur audio luisteren, tot 8 uur video kijken

Meer info: Ivyskin

incase power sliderIncase heeft een wat simpeler product gemaakt, die gewoon Power Slider heet. Ook deze verdubbelt de batterijduur van de iPhone, waarbij de iPhone gewoon in de case kan blijven zitten om de synchroniseren en te laden. En ook hier wordt de batterij van de case het eerst aangesproken en is pas daarna de interne batterij van de iPhone aan de beurt. De Power Slider is afgeleid van de Slider Case, één van de bestverkochte iPhone-cases van Incase. De buitenkant is gemaakt van lichtgewicht hardplastic met zachte coating. Deze batterij heeft het Works with iPhone-certificaat gekregen.

Ter vergelijking de prestaties van de Power Slider:

  • Standby-tijd: tot 330 uur
  • Spreektijd: tot 5 uur op 3G, tot 10 uur op 2G
  • Internetgebruik: tot 5 uur op 3G, tot 6 uur op Wi-Fi
  • Multimedia: tot 26 uur audio luisteren

Beide fabrikanten geven op het eerste gezicht geen specificaties van de interne batterijcapaciteit, maar duidelijk is wel dat die van de Ivyskin QuattroPower net iets krachtiger is. Incase verkoopt z’n batterijcase voor $99,95 in de Apple Store en via de eigen website.

Meer info: Incase
Tipgevers: Mike (IvySkin), Vahid, Stijn & Martijn (Goincase)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2008, 7:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.